mandag 24. mars 2014

Kitty klær

Det har blitt produsert endel klær siden det forrige innlegget, så noe av dette viser jeg her i dag.

Dette settet fikk jeg bestilling på etter dette innlegget. Må si jeg er veldig begeistra for det rosa stoffet, nå har jeg kjøpt det samme i blått også.

Det ble ett lillesøster sett til. Denne gangen brukte jeg bukse mønsteret fra heiltspesiell og jubels bok.
 

 Denne Hello Kitty genseren beholdt vi selv og ei lita snuppe ble veldig glad for den.

 Et til Hello Kitty sett, denne gang med skjørt til.

Litt dristig mix dette, men lillesnuppa godkjente den.


For ganske lenge siden bestilte jeg Prym tanga fra Sydilla, men den har ikke engang vært tatt ut av posen. Nå har jeg fått bestilt knapper fra Snapsource.com og jeg har tatt tanga i bruk. Fungerte bra med disse knappene i str. 16.
Selv har jeg vært og operert bihulene før helgen og det blir ikke mye sying de nærmeste dagene. Jeg bare kribler etter å komme igang, ikke så mye å finne på for å få dagene til å gå når man er sykemeldt og IKKE kan sy..buhuu..Saken er jo det at jeg bør unngå og nyse, å det er vel ett velkjent(håper jeg) fenomen at det kan være endel støv på ett syrom :P Say no more..

Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

  1. Ja her var det jammen mye fint! Rosa og grått er bare nydelig sammen, og min favoritt her var faktisk Kittyene med grå prikker til.
    Er metallknappene mye bedre enn plastknappene fra KAM?

    SvarSlett
  2. Takk for det Kistin :) Jeg er litt plaga med at jeg ikke klarer å få festa kam knappene skikkelig, har ikke den pressa, så når samboern ikke er hjemme og kan hjelpe meg med det så kan jeg da bruke de fra Snapsource. Han kan jo være borte i opptil 4 uker og det blir for lenge å vente på å få festa knapper :)

    SvarSlett