tirsdag 10. desember 2013

Linker til stoffbutikker på nett

Jeg har tidligere laget ett innlegg (på min gamle blogg) med linker til forskjellige nettbutikker som selger jerseystoffer og andre stoffer jeg bruker når jeg syr. Det har jo med tiden blitt litt forandringer, så nå tenkte jeg det var på tide med en oppdatering.
Butikkene er nevnt i tilfeldig rekkefølge, jeg har ikke rangert de siden jeg er stort sett veldig fornøyd med de fleste.

Ull på rull fra Janus

Veldig bra kvalitet og ikke så ille pris på ulla. Minuset er at det ikke er så gode forklaringer på de forskjellige stoffene. Kunne f.eks. vært en liten forklaring på hva de passer å brukes til. Dårlig å fylle på med stoffer i nettbutikken og har for tiden dårlig utvalg.

Har bestilt ull og bambus herfra. Er veldig fornøyd med stoffene herfra, som også kan bestilles fra div. norske nettbutikker b.l.a har Kjekk og søt solgt av disse. Ulla er fantastisk myk og god!Stort utvalg i stoffer til en rimelig pris. Har tidligere vært lang leveringstid, men syns dette har blitt bedre. De billigste jerseystoffene har jeg erfart at passer dårlig til luer og pannebånd siden de både blekner og blir fort utvasket. Opplever nå at de har gått opp på pris og har endel bedre kvalitet på de dyrere stoffene.

Fine vevde bomulls stoffer og rask levering. Hun har også stoffer i bomullsjersey, flanell og noe sytilbehør.


Fargerike og fine stoffer fra forskjellige leverandører, de fleste økologiske. Har også ett utvalg med sytilbehør og mønster. Kjapp levering og god service.Mange fine stoffer fra forskjellige leverandører. Kjapp levering og god service.

Har etterhvert et stort utvalg stoffer for enhver smak. Kjapp levering og god service.

Stort utvalg stoffer i forskjellige kvaliteter og farger. God service og kjapp levering.

Flott utvalg av stoffer. Har ikke selv testet denne enda, så kan ikke si så mye.

Har endel stoffer b.l.a flotte egenproduserte, forskjellig hobbyutstyr,vinyl og tilbehør til kuttemaskiner som silhouette cameo. Her er det veldig kjapp levering, selv til nord-norge.


Masse flotte stoffer og kjapp levering. 

Litt forskjellig utvalg. Har ikke bestilt selv herfra.


Har ikke bestilt fra denne butikken selv.


Nettbutikk som satser på litt annet enn det "alle" har. 


Har ikke bestilt herfra selv.

Super butikk med kjempeservice. Endelig en nettbutikk nordpå, så vi har muligheten å få stoffer levert innen et par dager. Mange flotte egenproduserte stoffer og fra andre leverandører.
Mange egenproduserte stoffer i retrostil og farger. Super service og god kvalitet.

Forskjellige stoffer i god kvalitet. Kjapp levering og bra service. 

Forskjellige stoffer fra div leverandører, også noe egenprodusert. Bra service og kjapp levering.

Det har jo etterhvert blitt endel norske nettbutikker, når jeg startet med denne listen var det kun 2-3 stykker. Jeg liker å handle hos de norske for å støtte de, men noen ganger bare MÅ jeg bestille hos andre for det er noen stoffer som rett og slett er uimotståelige ;)

Kom gjerne med tips om du vet om andre norske sider jeg har gått glipp av. På forhånd takk!

Håper dette har hjulpet dere til å finne fram til litt ekstra hverdagslykke ;)

Ha en fin dag!


6 kommentarer:

 1. Kjempefin oversikt. Har ikke vært klar over alle disse. Synd med 200 grensen fra utlandet. Hilsen Astrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Får håpe den grensa blir endra nå. Hadde vært kjekt med 1000 kroners grense :)

   Slett
 2. Heisann!

  Tipser om www.lillestjerne.no som er en nyåpnet nettbutikk og har fokus på økologiske stoffer samt stort utvalg av bomull og jersey fra mange kjente leverandører :)

  SvarSlett
 3. Hei.. Har akkurat startet og lurer på om du kan gi noen hint til gode butikker hvor man kan kjøpe engros? Er også ute etter stoff til dåpskjole, men finner lite.. Noe ide? Tusen takk for svar. Hilsen Mona

  SvarSlett
 4. Dere bør ha med Sømsenteret a/s www.sømsenteret.no

  SvarSlett
 5. Dere bør ha med Sømsenteret a/s www.sømsenteret.no

  SvarSlett