søndag 30. mars 2014

Søte blå neshorn

Det ble litt søm i dag, ikke så mye som jeg egentlig hadde planlagt men fikk gjort det viktigste. Fikk sydd body til lillesøster settet jeg sydde tidligere. Jeg har også sydd en lue i samme farge som buksa og hele settet skal gies bort i barselgave. Har brukt cameoen til å lage lillesøster merket.

Før helga fikk jeg forespørsel om jeg kunne lage en lue til en gutt som de tror er allergisk mot ull, så de ville ha noe i bambus. Da falt valget på dette stoffet som er fra Finske Myllumuksut. Jeg har også sydd et par vanlige jerseyluer på bestilling i dag.

Tenk at jeg holdt på å glemme å vise dere dette settet som jeg sydde tidligere i uka. Jeg ble veldig fornøyd, bare synd jeg ikke hadde gul tråd så hadde det blitt gul kanting på den. Tenker også å lage en jakke og lue til i stjernestoffet som er i samme farger som det stripete her. Body og bukse i str. 62. Dette kommer for salg på min FB side.


Mønster: Bodyer og bukse fra Heiltspesiell og Jubels bok. Balaclava er eget mønster.

Stoff: Hvit jersey fra Jny, Blå bambus fra Myllumuksut, Brun Hilco velour fra Sydilla, striper og neshorn fra Olivias. Knapper fra Lykkedragen.

Ha en fin kveld!
2 kommentarer: