søndag 24. november 2013

Den rette fargekombinasjonen

Noen ganger kan den rette matchen dukke opp ved at to stoffer tilfeldigvis havner ved siden av hverandre i stoffhylla, som disse to stoffene. Dessverre er det ikke så enkelt å få det fram på bilde, for denne petrol/turkise ullfrottèn blir helt feil på bilde. Ikke engang Janus sitt eget bilde stemmer med den rette fargen, for denne er kjøpt på Janus nettbutikk og de kaller disse ullstoffene for ull på rull. Dette settet er til lillesnuppa vår og blir nok deilig å bruke både i barnehagen og ellers. 
Her er det full vinter og jeg må vel sy mere av de flotte ullstoffene jeg har hjemme nå.


Slik ble det altså på bilde og dere som har av dette stoffet vet at fargen er helt feil, synd at det ikke kommer fram for en fin match dette er.

Mønstrene: fra Jubel&HS bok, mener det er fra side 54.

Stoffer: feer fra Sydilla og ullfrottè fra "ull på rull" fra Janus.

Ha en fin kveld! :)

2 kommentarer:

  1. Kjempefine, og så deilig med myk ull. Hva kanter du ullplaggene med? Du skulle vært på symessa. Kjempemye fint. Så sånn halvveis på presentasjon av den vinyl kuttemaskinen Siluett cameol eller hva den nå heter. (Skriver navnet på ren hukommelse). Det så veeeeldig vanskelig ut. Men du fikser denne maskinen også, flinke du :) Hilsen "anonyme" Astrid

    SvarSlett
  2. Takker :) Disse har jeg kantet med vanlig hilco interlock, men har bestilt noe ull i ribbkvalitet som nok kunne vært brukt til kanting. Du kan tro jeg har tenkt på dere som har fått vært på messa, heldiggriser ;) Ja den maskinen kan være ganske innviklet, tok litt tid før jeg skjønte med innstillingene. Jeg har ennå ikke hatt tid til å sette meg ned og lage bilde av flere farger, men har planer nå når jeg straks er ferdig med alt av bestillinger. Anbefaler forresten en gruppe på FB som heter "vi sygale" om du ikke er med allerede. Masse fine bilder som folk legger ut av det de lager og man kan få hjelp og råd om det er noe man plages med.

    SvarSlett