onsdag 25. februar 2015

Roser og rosa

Det er jo sånn at noen ganger blir man mer fornøyd enn andre ganger og med dette nydelige rose stoffet syns jeg det passet utrolig bra med dette stripete stoffet.


Ellers jobber jeg med å produsere opp høstens luer, halser og nå også spisshalser til både barn og voksne.

Disse har blitt veldig populære å sy i Sverige og nå kommer de for full fart på markedet i Norge også.
Ellers har jeg sydd opp litt av disse vanlige halsene

Jeg tar 200,- for spisshalsene og 150,- for de vanlige.

Mønster: Kjole-heilt spesiell og jubel, halser eget mønster.
Stoffer: Kameleontdesign, syrommet for de kreative og egen grossist.

Ha en fin kveld!




fredag 20. februar 2015

Nettbutikk med stoffer og klær

For ikke så lenge siden startet jeg opp nettbutikk med klær, knapper og stoffer. Knappene er med eget design og passer fint i prym tangens hvite 10mm innlegg.

Jeg ble veldig fornøyd med knappene og driver nå å jobber med å få laget de i flere farger og med annet design.

Knappene koster 30,- for 5 sett og kan bestilles via nettbutikken, på mail koseklaer@hotmail.com eller via facebook.

Jeg har også kjøpt stoffer direkte fra grossist og selger noen av de meterne jeg ikke trenger selv. Her er noen av de. Du kan kontakte meg på samme måte som nevnt over her. Jeg venter nå på fleece og har planer om å ta inn stripete ribb og isoli om det er av interesse. 


Jeg skal bestille flere stoffer etterhvert og driver nå og kontakter andre grossister. Ganske mye arbeid å finne fram til disse og grossister er ikke noe man deler har jeg funnet ut :) Om noen lurer så er jeg registrert i Brønnøysundregisteret og har lov å drive med videresalg. Drømmen min er vel å starte opp med fysisk butikk her i hjembyen min, men bare en drøm foreløpig.

Velkommen innom i nettbutikken!



torsdag 19. februar 2015

Pepper`s dress

I dag har jeg for første gang sydd en kjole i fast bomull. Jeg brukte over fem timer på den, det ble mye prøving og feiling. Fikk satt tålmodigheten min på prøve, men var en utrolig god følelse når jeg endelig ble ferdig og resultatet ble såpass bra. 


Det aller beste var når lillesnuppa kom hjem fra barnehagen og ville ha den på med engang. Ikke så ofte det skjer. Da føltes det godt og som lønn for strevet.

Denne kan også syes med ermer, men jeg valgte heldigvis å sy uten. Tok tid nok uten de liksom. Overdelen er fôret og det er skjulte lommer i sidene. 

Mønsteret kan du kjøpe og laste ned Her.

Stoffer: Chambray fra Stoff og stil. Michael Millers "fairies" kan b.l.a kjøpes hos Fabrics.com.

onsdag 11. februar 2015

Lara kjole inspirert av filmen "Frozen"

Nei bloggen var ikke død, men det er noen måneder siden sist. Nå er det mange ting som skjer og for å lage en liten oppsummering så har jeg startet firma som heter Bente Monsen design/Koseklær. Jeg har startet nettbutikk, kommer eget innlegg om denne. Jeg har kjøpt inn stoffer fra grossist, som jeg også selger av. Har ikke store planer om ett enormt stoffsalg, men selge det jeg selv ikke bruker.
Skulle gjerne laget en årskavalkade slik jeg bruker, men pga data trøbbel i året som gikk har jeg dessverre mistet mange av bildene mine.

Her har jeg laget Larakjolen, med mønster fra den danske bloggeren Laralil. Den er uten tvil inspirert av Disney filmen "Frozen" og karakteren Elsa.


Nok en gang har jeg valgt å bruke kam knapper, siden jeg syns det er mest praktisk.

Mønster: Som linket til i innlegget, Laralil.

Stoffer: Tyglycka.se og uglemordesign.com.

Nå skal jeg gjøre ferdig noen bestillinger og kose meg på syrommet, 
så ha en fin dag!