torsdag 31. oktober 2013

Herlige farger

Noen ganger når man kjøper stoffer så har man så innmari lyst å sy noe med engang av de, var litt sånn med dette stoffet fra S&S. 
Men så skal man jo ha tid til det også, ble endelig litt tid i går og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Det ble også lillesnuppa som skal bruke det :)
På tightsen har jeg for første gang sydd effektsømmer med coverproen, har kun brukt den rundt lommer og på oppbrett tidligere.
 Jerseystoffet som jeg har sydd buksene av er fra JNYdesign, det er jeansfarget og litt sånn skimmer i. Man får det ikke fram på bildet, men det er utrolig flott stoff. 
Jeg sliter ennå med bilderedigeringen, men håper på bedring når jeg bare blir vant med macen :)
Nå skal jeg snart jobbe 8 dager i strekk og kan tenke meg det blir lite tid til sying, men så har jeg da fri tre dager neste helg. Får tenke på det når jeg blir sliten og trøtt.

Ha en fin dag! 

tirsdag 29. oktober 2013

Nye stoffer på tur

Nå har jeg nettopp fått solgt endel av mine stoffer som bare har fyllt opp hyllene i det siste. Noen stoffer som jeg har bestilt for mye av, eller stoffer som jeg ikke er fullt så begeistret for lengere. Noen har gjort en bra handel med stoffer som man ikke får tak i Norske nettbutikker og stoffer som ikke produseres lengere. Så har jeg fått noen tomme hyller, som selvsagt skal fylles opp igjen :)
Her er noen stoffer som er på innkommende.
Fra JNY
Fra Sydilla
Så har jeg bestilt boka som alle prater om og syr fra om dagen. Kan jo ikke være noe dårligere jeg

Krysser fingrene for at Sydilla pakken kommer i morgen.

God natt!



mandag 28. oktober 2013

Kosekjoler nok en gang

Noen ubloggede kosekjoler, som jeg sydde før messa forrige helg. Disse ble veldig populære, av alle jeg sydde har jeg kun to små kjoler igjen.
Jeg sydde også noen små elefantluer, disse luene har mange forskjellige navn har jeg funnet ut. Her er min versjon :)
Var på marked på kjøpesenteret Lørdagen og nok en gang hadde jeg strålende salg, tiltross for en litt bortgjemt plassering. Man får ikke velge plass selv, men får tildelt av de som arrangerer dette. Det er nok like greit, for da slipper man "krangling" om de beste plassene. 
Nå om dagen planlegger jeg å gjøre ferdig en del julebestillinger, problemet er bare at jeg har full uke på jobben. Blir ikke så mye overskudd til sying etter å ha vært på jobb. 

Ha en fin dag!











tirsdag 22. oktober 2013

Hettegenser

Har laget ny hettegenser til lillesnuppa. Mønsteret er Onion 20044, bare at jeg ikke har sydd på lomma, men laget en hjerte aplikasjon. Snuppa ville absolutt ha lilla feer, men da hadde jeg allerede skjært ut delene. Heldigvis ble hun meget fornøyd når den var ferdig og ville ha den på med engang.
Jeg ble veldig fornøyd med denne kombinasjonen, som er feer fra Sydilla og isoli i fargen sand fra S&S.

Fordi jeg fortjener det
Etter messa jeg var med på i helga fikk jeg endelig råd til å kjøpe meg en Macbook pro, noe jeg har drømt om lenge. Derfor blir bilderedigeringen så som så,  må få litt tid til å prøve og feile. Det kommer seg forhåpentligvis etterhvert.
Har fått pakke fra Janus, har bestilt ull på rull. Gleder meg til å lage noe av det, bare synd at det var dårlig med typiske jentefarger. Får bruke fantasien og se hva jeg får ut av det.
Ha en fin kveld!



mandag 21. oktober 2013

Vintertid

Nå er vinteren kommet, ingen tvil om det nei. Syns det er litt tidlig, får håpe snøen smelter igjen.

I helga  var jeg med på handelsmessa og salget gikk over all forventning, må si meg strålende fornøyd. Så fikk man litt igjen for alle timene foran symaskinen.
 Fikk ikke med alt, men her er litt av sakene våres. Hadde med meg en venninne som har stått for strikkeplaggene.

I dag hadde jeg egentlig store planer om å få startet med noen av bestillingene på julegaver, men ryggen min var ikke helt enig så da ble ingenting gjort. 
Så da legger jeg ut ett bilde som jeg tidligere har lagt ut på FB, navnelue med refleks. Ble veldig fornøyd med den og har allerede mange som ønsker å bestille slike.
Bokstavene og blomsten har jeg kuttet med min silhouette cameo kuttemaskin.

Ha en fin kveld!

onsdag 16. oktober 2013

Kosekjoler og luer til kalde dager

Denne dagen har gått altfor fort, eller så har jeg kanskje hatt altfor mye å gjøre. Disse luene og kjolene har jeg sydd i dag, alle som en :)
I tillegg sydde jeg noen små forede fleeceluer.
Nå er jeg på tur ut døra her, for jeg skal hente meg ett isoporhode som en venninne av meg fant når hun rydda hjemme. Håper det er et damehode, siden det jeg har er herrehode.
Ha en fin kveld!


tirsdag 15. oktober 2013

Tøffing på lån

Ja nå er det bare noen få dager igjen til jeg og en (strikke)venninne skal stille ut produktene på en messe her i byen, som i fjor hadde ca. 4000 besøkende. Det må vel bli litt salg håper jeg.
 Målet mitt er å få solgt ut noen av de klærne jeg har sydd det siste året, for nå begynner det å bli dårlig med lagringsplass. Tenkte å ha messepriser på en del av det også. 
Det er liksom det å finne de som trenger akkurat det plagget i akkurat den størrelsen jeg har sydd det i. Heretter kommer jeg til å gjøre det litt annerledes når jeg har bestemt meg for en sydag, jeg kommer til å legge fram de stoffene jeg har lyst å sy av og spørre om det er noen som vil bestille av meg, så blir det rett størrelse og jeg får det ut av huset med engang :) 
 Skal iallfall prøve på det og se om det blir noen respons.

Jeg var så utrolig heldig å få lånt denne kjekke karen. Har kledd han opp så han er klar til helga.

I morgen har jeg fri fra jobb og har planlagt å sy opp noen kosekjoler i fleece som jeg skal ha med på messa. Fikk telefon fra lokalavisen her i dag som spurte om de kunne snakke med meg om "Koseklær", var ikke så lett å finne en tid som passet  både for meg og journalisten så jeg får vel se om jeg hører mere fra de. Hadde vært morsomt å kommet i avisen.
Ha en flott kveld videre!
(Jeg blir veldig glad om noen vil bli medlemmer på dette nettstedet, se nesten nederst på sia her)

torsdag 10. oktober 2013

Tid for ull

Vinteren er rett rundt hjørnet og noe av det beste for å holde på varmen er ull. Disse luene er alle sydd i ull, de mønstrete i merinoull og de lilla i ulljersey. Nå har jeg bestilt ull fra Janus, gleder meg til å se kvaliteten på disse for Janus er jo kjent for god kvalitet på sine ullprodukter.

Alle luene blir med på messa jeg skal være med på neste helg. Det er en messe som i fjor hadde 4000 besøkende, det blir spennende.

Etter at jeg lagde settet i kamuflasje stoff og isoli fra Sydilla, fikk jeg straks en bestilling til. Så nå har jeg laget ett sett i str. 104.
Blir veldig glad om dere blir medlemmer, se nederst på bloggen her.

Ha en fin kveld!

Velkommen til min nye blogg!

Ja da har jeg byttet tilbake til Blogspot, for det var faktisk her jeg hadde min første blogg. Jeg plagdes så mye at jeg tilslutt byttet til blogg.no, siden min datter var "ekspert" på det meste der og kunne hjelpe meg. Grunnen til at jeg flytter tilbake er at jeg er en mer erfaren bloggbruker nå enn da og ser flere fordeler med å bruke blogspot. Jeg håper at de som har lest bloggen min på blogg.no kan legge seg til som følger her, så får vi se om det blir flere enn de to som jeg hadde sist,min datter og venninna :)
For nye lesere kan dere se det jeg har laget tidligere på


Noe av det jeg har laget tidligere.
Velkommen innom igjen :-)